Model Kacak – Alex Ceobanu

Model Kacak – Alex Ceobanu,Alex Ceobanu model fit lelaki, Alex Ceobanu model badan fit, Alex Ceobanumodel lelaki, Alex Ceobanu lelaki kacak, Alex Ceobanu lelaki berotot, Alex Ceobanu tubuh fit lelaki, Alex Ceobanu berotot, Alex Ceobanu lelaki tubuh langsing, Alex Ceobanu fit, Alex Ceobanu tubuh fit, Alex Ceobanu lelaki antarabangsa, Alex Ceobanu lelaki, Alex Ceobanu galeri, Alex Ceobanu foto, Alex Ceobanumodel.

Model Kacak – Alex Ceobanu

pic01

Alex Ceobanu lahir pada tahun 1988, di Bucharest, Romania, merupakan seorang model Romania dan jurulatih peribadi.

pic06

Ceobanu memulakan bidang peragaan pada awal 2007. Dalam hanya tahun pertamanya dalam industri itu, Alex Ceobanu telah pantas menjadi satu daripada landasan terbang paling hangat Eropah Timur model-model.

6 kaki tinggi, cemburu, pelajar kolej Romania telah telah muncul di Milan, Vienna, Frankfurt, Paris dan Moscow menunjukkan di mana beliau menghias “Nike”, “Quicksilver” dan “Asics”.

pic07

Pada 2009, Ceobanu adalah perancangan lain untuk bersaing pada “Alam Semesta Model” tetapi sebelum mendarat di Miami, akan muncul pada pertunjukan-pertunjukan di New York dan dua uji bakat komersial di Hollywood.

Dia merendahkan diri sifat dan personaliti periang hanya meletakkan aising pada kek untuk satu kerjaya yang menguntungkan malah lebih dahulu dia. “Hidup adalah tak selalu mengenai penemuan anda sendiri, kadangkala anda perlu mewujudkan anda sendiri. Saya bersyukur kepada Tuhan untuk hadiah beliau dipercayakan saya dengan, dan saya bekerja keras bagi mencapai matlamat-matlamat saya thru mereka,” Ceobanu menyatakan.

pic15